وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • کد خبر: ۳۸۹۱۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. امروز می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین دستور‌های پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.

  • مناسب برای ٣ نفر
  • زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
  • قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان

مواد لازم:

  • بادمجان ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 
 

روش تهیه:

بادمجان‌ها را راه راه پوست بگیرید و وسط آن‌ها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آن‌ها را کناری بگذارید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر

لای بادمجان‌ها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجان‌ها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

نکته: اگر می‌خواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آن‌ها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسه‌ای پلاستیکی بگذارید. بعد آن‌ها را خوب خشک و سرخ کنید.

نکته: این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->