سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استانهای کشورمان جزو مجلسیترین غذاها شناخته میشود. این غذا در شهرهای مختلف به روشهای متفاوتی پخته میشود. امروز میخواهیم یکی از خوشمزهترین دستورهای پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزهتر شدن این غذا میتوان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.
- مناسب برای ٣ نفر
- زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
- قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان
مواد لازم:
- بادمجان ۳ عدد
- فلفل دلمهای یک عدد
- پیاز یک عدد
- گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- آب جوش یک لیوان
- نمک، فلفل به میزان لازم
- زردچوبه و دارچین به میزان لازم
روش تهیه:
بادمجانها را راه راه پوست بگیرید و وسط آنها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آنها را کناری بگذارید.
پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمهای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
لای بادمجانها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجانها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.
نکته: اگر میخواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آنها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسهای پلاستیکی بگذارید. بعد آنها را خوب خشک و سرخ کنید.
نکته: این غذا را میتوان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.